Start als DSD-reseller

Lex Fabistas nieuwe CEO van DSD Europe

Lex Fabistas nieuwe CEO van DSD Europe

Na 15 jaar neemt Thijs van de Moosdijk, mede-oprichter van DSD Europe, afscheid als CEO.

“We hebben DSD op de kaart gezet en nieuwe markten (mede) gecreëerd. Na 15 jaar bouwen is voor mij nu het moment aangebroken om afscheid te nemen, zodat er meer tijd is voor nieuwe ondernemingen of gewoon meer vrije tijd! DSD heeft een geweldig team en samen met Lex Fabistas en Gerben Bouwhuis zal de business succesvol voortgezet worden,” Aldus Thijs van de Moosdijk, mede-oprichter en voormalig CEO van DSD Europe.

Thijs geeft het stokje door aan Lex Fabistas, voor velen al een bekend gezicht. Als directeur van CloudLand brengt Lex veel nieuwe kennis over de business en klanten met zich mee en zal hij DSD met zijn energie en expertise naar een nieuwe fase leiden.

Zoals jullie wellicht weten zijn we de afgelopen periode al begonnen aan deze nieuwe fase. Achter (en voor) de schermen hebben we gewerkt aan de integratie van CloudLand in DSD Europe. Met Lex aan het roer gaan we ons nu richten op het voortzetten van deze samenvoeging en de potentie die het ons biedt om door te groeien.

"Nu CloudLand en DSD één zijn, kunnen wij gezamenlijk de sterkste software partner voor zowel onze leveranciers als resellers vormen. Ik ben trots dat ik ons succes samen met het team verder mag voortzetten en uitbreiden," aldus Lex Fabistas, nieuwe CEO van DSD Europe.

We waarderen het grote aantal trouwe klanten dat we inmiddels samen hebben opgebouwd en kunnen niet wachten om door te gaan met het informeren en aanbieden van de juiste tools, de nieuwste trends, oplossingen en uitdagingen!

Thijs zijn laatste werkdag is 3 mei 2024. Namens het team van DSD willen we hem hartelijk bedanken en wensen we hem het allerbeste in de toekomst!

Voor alle informatie of vragen kun je terecht bij onze sales en support collega's. We staan je graag te woord!

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!