Start als DSD-reseller

 

DSD Europe biedt een uniek digitaal platform voor de distributie van cloud services, ESD software en licentieprogramma's. Op het DSD-platform vind je een uitgebreid aanbod van 35+ cloud en software merken die IT-resellers en MSP’s 24/7 kunnen inkopen, activeren en beheren. Naast IT-resellers en MSP’s wordt het distributieplatform ook gebruikt door Telecom-resellers, webwinkels en retailers van klein tot groot.
 

Gebruik maken van het DSD-platform?

Het platform is alleen toegankelijk voor DSD-partners, die met een login toegang hebben tot een persoonlijk account: jouw eigen on-demand software store. Om toegang te krijgen tot het platform dien je een registratieformulier in te vullen. De registratie nemen wij vervolgens in behandeling, waarna je de inloggegevens van je persoonlijk account ontvangt.

Direct registrerenNeem contact op

Hoe werkt het DSD-platform?


Het DSD-platform is 24/7 beschikbaar voor het inkopen, activeren en beheren van cloud services en software. Waar je ook bent. Op kantoor, bij een klant of onderweg. Of je nu software verzorgt voor één consument of multinational.

Software shop

De software shop in het DSD-platform bevat ons complete aanbod software en cloud-oplossingen. Zoek op merk of filter op de categorie: cloud services, ESD software of licentie software. Elke oplossing is op vrijwel dezelfde eenvoudige manier en met slechts enkele kliks aan te kopen.

Administratie & Beheer

Tevens beschikt het platform over diverse functies voor beheer en administratie. Zo vind je er een overzicht van je bestellingen, digitale voorraad, geactiveerde licenties en cloud-contracten.

Voordelen DSD-platform

 • Een verlengstuk van jouw dienstverlening
 • Breed assortiment met cloud services, ESD en licentie software
 • Geen minimale afnamehoeveelheid
 • Directe levering
 • Software op eindklant geregistreerd
 • Communicatie richting eindgebruiker uit naam van reseller
 • Beheer van licenties naar verbruik
 • Automatiseren van software verlengingen

Waarom kiezen voor DSD Europe?


Het softwarelandschap verandert continu en in een hoog tempo. Het DSD-platform is daarom ook continu in ontwikkeling. Zo werkt het DSD development team dagelijks aan het verbeteren van het platform, aan zowel voor- als achterkant. Innovatie is niet voor niets een van onze kernwaarden. Met het eigen development team kan snel worden geschakeld en worden verbeteringen direct doorgevoerd.

Niet alleen het platform is voortdurend in ontwikkeling…Ook werken wij continu aan ons aanbod cloud services en software, die wij op basis van de behoeften in de markt en de wensen van de DSD-partner aanpassen en uitbreiden. 

Wij ondersteunen de DSD-partners door te blijven ontwikkelen met nieuwe features en oplossingen in het platform en ondersteuning te bieden met lokaal support en up-to-date IT-kennis, zodat zij en wij mee kunnen in de snel veranderde IT-markt.

Uitgebreid aanbod

Met ons uitgebreide aanbod cloud services en software faciliteer jij de IT-infrastructuur van je klanten vanuit jouw on-demand software store. Van securityoplossingen van 15+ merken en een compleet aanbod Microsoft-software, tot cloud services voor online workspaces, backup & recovery, monitoring en accounting. Het DSD-platform is gevuld met een divers aanbod cloud services, ESD en licentie software. Een aanbod dat wij continu aanpassen en uitbreiden op basis van de behoeften in de markt.

Bekijk aanbodBekijk merken

 

Sales en Support ondersteuning

DSD onderscheidt zich niet alleen met het innovatieve platform, maar ook met het lokale team. Met jarenlange ervaring en uitstekende product- én marktkennis streeft het DSD-team er elke dag weer naar om partners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een team van sales-, marketing- en supportspecialisten helpen je in alle fases van de customer lifecycle: van marketing- en salesondersteuning tijdens pre-sales tot technische ondersteuning tijdens en na de activatie van de software of service. Ons team staat voor persoonlijk contact, korte lijnen en snel handelen. Dit is hoe wij ons platform dagelijks ondersteunen.

Training en Certificering

DSD Europe biedt haar partners diverse trainingsmiddelen om hen te blijven informeren over de laatste IT-ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. Zo hosten wij technische webinars, live demo’s en in-house certificeringen en trainingsdagen. Deze trainingen worden gepresenteerd door gecertificeerde trainers van DSD of de vendor.

DSD Cloud Academy
Speciaal voor de DSD-partners host DSD in-house certificerings- en trainingsdagen over specifieke cloud-oplossingen of probleemstellingen. De DSD Cloud Academy wordt minimaal twee keer per maand gehouden in het DSD-kantoorpaviljoen. Het gevarieerde opleidingsprogramma wordt samengesteld met onderwerpen die passen bij de interesses van onze partners. Deelname is gratis en zowel fysiek als via een livestream mogelijk.

 • Exclusief voor DSD-partners
 • Technische & informatieve trainingen
 • Onderwerpen die voor jou relevant zijn
 • Presentatie en demo door gecertificeerde trainers
 • Interactieve training - direct antwoord op je vragen
 • Afsluiting (vaak) met erkend examen
Direct registrerenNeem contact op

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!