Start als DSD-reseller

ESET Business and Cloud Solutions

ESET

Al meer dan 3 decennia ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT Security-bedrijf uit de Europese Unie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken.

ESET Cloud Services
Ultieme digitale beveiliging voor bedrijven

Meer dan ooit is het essentieel dat IT-beveiliging solide, betrouwbaar, maar ook eenvoudig in gebruik is voor organisaties van klein tot groot. ESET biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die klanten ondersteunen om toekomstbestendig en volledig beschermd te ondernemen in de cloud. Aan de basis staat de cloud-managementconsole ESET PROTECT, voor gebruiksvriendelijk en eenvoudig securitybeheer voor al jouw klanten. Daarbovenop biedt ESET voor iedere organisatie een passend securityniveau, met de juiste oplossingen voor de beveiliging van endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers.

De zakelijke oplossingen van ESET zijn af te nemen als jaarlicenties, of binnen een maandelijkse dienstverlening op basis van dagelijks berekend verbruik en maandelijkse facturering met het ESET MSP-programma.

Verschillende beveiligingsniveaus met als basis de cloud-managementconsole ESET PROTECT

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig securitybeheer

Voor iedere organisatie een passend securityniveau

Beveiliging van endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers

ESET MSP

ESET MSP

Het ESET MSP Program biedt IT-resellers en MSP’s de juiste tools om de eindklant te voorzien van de vertrouwde IT-security oplossingen. Combineer verschillende ESET Business Solutions met elkaar voor meerdere apparaten en systemen.

Lees meer
ESET PROTECT Entry

ESET PROTECT Entry

ESET PROTECT Entry biedt meerlaagse bescherming die eenvoudig met enkele kliks te implementeren is. Deze beveiliging beschermt apparaten binnen het bedrijfsnetwerk tegen malware, ransomware, targeted attacks en andere online dreigingen.

Lees meer
ESET PROTECT Advanced

ESET PROTECT Advanced

Met ESET PROTECT Advanced beschik je over geavanceerde bescherming voor ieder apparaat binnen het bedrijfsnetwerk. Met bescherming tegen ransomware en zeroday-aanvallen en encryptie, verzeker je jouw klant van uitgebreide, proactieve beveiliging.

Lees meer
ESET PROTECT Complete

ESET PROTECT Complete

ESET PROTECT Complete biedt volledige cloud sandbox-beveiliging tegen ransomware en zeroday- aanvallen, bescherming tegen gegevensverlies en een extra beveiligingslaag voor Microsoft 365-applicaties.

Lees meer

ESET Consumentenlicenties
Beveilig het digitale leven van jouw klanten

In een wereld die nog steeds digitaler wordt, vindt ESET het belangrijk dat iedereen het potentieel van technologie volledig kan omarmen en erop kan vertrouwen. De ESET-beveiligingsoplossingen voor consumenten zorgen voor een veilige online internetervaring, voor iedereen in huis. Met beveiliging voor Windows-, Mac- en Androidapparaten zijn alle computers, tablets en smartphones beschermd tegen veelvoorkomende online dreigingen, zoals malware, phishing en het hergebruiken van wachtwoorden.

Beschermt tegen alle soorten malware: virussen, ransomware en meer...

Meerlaagse internetbeveiliging voor Windows, macOS en Android.

Een beveiligd netwerk en bescherming tegen hackers

Hulp bij het maken van sterke wachtwoorden en encryptie

ESET HOME Security Essential

ESET HOME Security Essential

Met de legendarische ESET NOD32-techniek als basis, biedt ESET NOD32 Antivirus essentiële beveiliging tegen malware met ESETs kenmerkende balans tussen detectie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Lees meer
ESET HOME Security Premium

ESET HOME Security Premium

ESET Internet Security is het populairste product van het bedrijf. ESET Internet Security bevat naast de NOD32 antivirus oplossing ook bescherming tegen hackers, kun je veilig internetbankieren en houdt Internet Security je netwerk veilig.

Lees meer
ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security biedt jouw klanten betere bescherming tegen malware en andere online dreigingen. Met Veilig Internetbankieren en de Netwerk Scanner bevat ESET Internet Security hulpmiddelen voor jouw klanten om hun eigen veiligheid te vergroten.

Lees meer
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Dankzij de meerlaagse bescherming tegen malware en andere dreigingen, hulp bij het maken van sterke wachtwoorden en de mogelijkheid tot het versleutelen van bestanden, is ESET Smart Security Premium de meest complete keuze voor jouw klanten.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!