Start als DSD-reseller

Bitdefender Business and Cloud Solutions

Bitdefender

Bitdefender is de ontwikkelaar van bekroonde, internationaal gecertificeerde internet beveiligings- en antivirussoftware. Sinds de start in 2001 blijft Bitdefender de doelstellingen verhogen en nieuwe standaarden introduceren voor proactieve bescherming.

Bitdefender Cloud Services

De cloud oplossingen van Bitdefender worden wereldwijd geprezen om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ondersteund door zelflerende algoritme staat Bitdefender continu aan de top in onafhankelijke testen rondom bescherming, prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

Flexibel schalen van gebruikers gedurende de maand

Eenzelfde bestel en report methodiek

Bitdefender Cloud Security for MSP

Bitdefender Cloud Security for MSP

Met Bitdefender Cloud Security for MSP kun jij met één console alle endpoint-beveiligingslagen van je klanten voorzien van de beste bescherming tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen. Cloud Security for MSP bevat naast Antivirus en Antimalware ook Anti-Exploit, Advanced Machine Learning, Content Control en Device Control. Daarnaast kan deze cloud service worden uitgebreid met extra optionele beveiligingsservices.

Lees meer

Bitdefender ESD Software

Bitdefender beschermt meer dan 500 miljoen systemen en beschermt zowel consumenten als bedrijven tegen diverse bedreigingen. De internet beveiligings- en antivirussoftware van Bitdefender hebben door de jaren heen diverse technologische awards gewonnen.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

Automatisch 24/7 software verlengen

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security beschikt over meerdere beschermingslagen om een gebruiker te beschermen tegen ransomware. De software spoort bedreigend gedrag op om infecties te voorkomen en beschermt de belangrijkste data van je klanten tegen versleuteling. De geavanceerde technologie ziet nauwkeurig toe op het gedrag van alle actieve apps. Zodra verdachte activiteiten worden opgemerkt, wordt er onmiddellijk ingegrepen om infecties te voorkomen.

Bitdefender Total Security Multi Device

Bitdefender Total Security Multi Device

Bitdefender Total Security Multi-Device zorgt beschikt over meerdere beschermingslagen om de gebruiker te beschermen tegen ransomware. Met Bitdefender Total Security Multi-Device hoeven gebruikers zich niet langer zorgen te maken over het verlies of beschadiging van data door cybercriminaliteit. Met de wachtwoordmanager worden wachtwoorden veilig opgeslagen in een beveiligde kluis, evenals persoonlijke data, zoals creditcardgegevens.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security is de beste beveiliging voor ieder Android apparaat (smartphones en tablets). De beveiligde VPN zorgt voor een snelle, anonieme en veilige internetervaring tijdens het surfen op het web. Gebruikers kunnen gemakkelijk het apparaat lokaliseren, vergrendelen en informatie wissen van afstand. De software heeft een minimale invloed op de levensduur van de batterij.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus

Bitdefender Antivirus beschikt over meerdere beschermingslagen om een gebruiker te beschermen tegen ransomware. De software spoort bedreigend gedrag op om infecties te voorkomen en beschermt de belangrijkste documenten tegen versleuteling. Met Bitdefender Antivirus hoeven gebruikers zich niet langer zorgen te maken over het verlies of beschadiging van data door cybercriminelen.

Bitdefender GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone Business Security

Eén enkele console biedt een uitgebreide bescherming van alle werkstations en servers (fysiek of virtueel) en houdt gebruikers op de hoogte van de risicofactoren door gevaarlijke misconfiguraties van OS en software op te sporen en er een prioriteit van te

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!