Start als DSD-reseller

Cloud Service - Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een platform voor cloudcomputing, met meer dan 100 services om jouw klanten te helpen met diverse zakelijke uitdagingen. Met Azure gebruiken je klanten hun favoriete hulpprogramma’s en frameworks, om oplossingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

 

Meer weten over Microsoft Azure of direct inkopen?

Microsoft Azure Cloud Services

Met het cloudcomputing platform van Azure huur je resources, zoals opslagruimte en CPU’s, op datacentrum van een ander bedrijf: een cloudprovider, in dit geval dus Azure. Azure is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gehele onderliggende infrastructuur.

Uitgebreid aanbod van 20+ cloud merken

Sales en technische support door onze specialisten

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure Cloud is een cloudcomputing infrastructuur voor het bouwen, implementeren en beheren van applicaties door middel van een wereldwijd netwerk van Microsoft-managed datacenters. Deze server van Microsoft is ideaal voor bedrijven die hun applicaties in de cloud willen hosten, zonder dat ze hiervoor eigen lokale servers nodig hebben. De lage kosten en snelle schaalbaarheid zijn één van de belangrijkste redenen waarom veel bedrijven voor Microsoft Azure kiezen.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!