Start als DSD-reseller

Kaspersky Business and Cloud Solutions

Kaspersky

Kaspersky is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky beschermt alles: het complete digitale en mobiele leven van al je klanten. Kaspersky biedt zowel software- als cloud services aan, voor PC’s, Mac’s en mobiele apparaten.

Kaspersky Cloud Services

Kaspersky biedt de meest geteste en bekroonde beveiligingssoftware wereldwijd. De cloud services van Kaspersky bieden zekerheid en betrouwbaarheid voor iedere gebruiker op het gebied van o.a. endpoint en mail security.

Cloud services van meer dan 20 merken

Advies en support door onze specialisten

Eenzelfde bestel en report methodiek

Flexibel schalen van gebruikers

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization levert meerlaagse, gedetailleerde en krachtige anti-malwarebescherming en IDS/IPS voor VDI, virtuele servers en omgevingen. Kaspersky Security for Virtualization herdefinieert de interactie tussen het software gedefinieerde datacenter en de beveiligingsoplossing hiervan, waardoor het datacenter en de oplossing elkaar versterken en nog slimmer, sneller en efficiënter worden. Door deze interne interactie kan het datacenter in real-time reageren op beveiligingsincidenten binnen de gehele IT-infrastructuur.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt kleine en middelgrote bedrijven uitgebreide bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen, waaronder cryptors, ransomware en diverse andere cyberaanvallen.

Lees meer
Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server

Bescherm je klanten tegen gegevensverlies, span en e-mails besmet met malware. Security for Mail Server biedt filtert spam e-mails en blokkeert kwaadwillende e-mails van alle soorten. Met de gebruiksvriendelijke beheertools, informatie over de beveiligingsstatus voor e-mail, flexibele instellingen voor scans en rapportagefuncties beheer je de beveiliging eenvoudig en op afstand.

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business combineert robuust systeembeheer met krachtige beveiligingsfunctionaliteiten voor meerlaagse beveiliging van alle apparaten binnen de IT-infrastructuur van je klant. Endpoint Security for Business is verkrijgbaar in een Select en Advanced versie. De Select versie komt met een lokale console, waarbij de Advanced versie komt met een webconsole, om de beveiliging van alle endpoints te beheren en monitoren.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is een technologische ontwikkeling die jouw Office 365 omgeving beschermt tegen phishing- en spam e-mails, verdachte bijlagen en onbekende risico's.

Kaspersky Hybrid Cloud Security

Kaspersky Hybrid Cloud Security

De hybride cloud beveiliging van Kaspersky biedt met één oplossing een uitmuntende en meerlaagse beveiliging aan meerdere cloud omgevingen. Deze cloud oplossing is zowel geschikt voor publieke en privé cloud omgevingen.

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform

Kaspersky Automated Security Awareness Platform, in het kort K-ASAP, is een geautomatiseerd online platform waarmee werkgevers hun business kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit, door de cybersecurity kennis van hun werknemers te vergroten. Het online awareness platform helpt de cybersecurity kennis van werknemers te vergroten met diverse trainingen, zodat cyberincidenten door werknemers in het vervolg kunnen worden voorkomen.

Lees meer
Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateway

Kaspersky Security for Internet Gateways werkt als een toeganspoort in het webverkeer tussen de zakelijke infrastructuur en de buitenwereld. Hierdoor worden bedreigingen op tijd gestopt en blijft het zakelijke IT-netwerk van je klant beschermd.

Lees meer
Kaspersky Endpoint Detection & Respons

Kaspersky Endpoint Detection & Respons

Kaspersky Endpoint Detection & Respons verbetert de standaard Endpoint Detection met krachtige EDR-mogelijkheden. Met één centrale cloud agent biedt je geautomatiseerde bescherming tegen nieuwe, onbekende en ontwijkende dreigingen.

Lees meer
Kaspersky Managed Detection & Respons

Kaspersky Managed Detection & Respons

Kaspersky Managed Detection & Respons (MDR) beschikt over dezelfde functies als Kaspersky EDR, maar voegt daar een volledig beheerde en op maat gemaakte 24-uurs beveiliging aan toe.

Lees meer

Kaspersky licentie software

Het licentieprogramma van Kaspersky biedt een gevarieerd aanbod security oplossingen: van Endpoint Security tot Security for Mail Server.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus

Bescherm de pc's van je klanten met bekroonde beveiligingstechnologieën tegen virussen, ransomware, phishing en meer. Kaspersky Anti-Virus scant pc's automatisch op dreigingen, blokkeert virussen en ransomware en laat pc's presteren zoals bedoelt.

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security beschermt het volledige digitale én mobiele leven van gebruikers. Internet Security biedt bescherming bij o.a. online winkelen en bankieren, beveiligt de identiteit bij social media gebruik en blokkeert geïnfecteerde bestanden bij downloaden en streamen. Kaspersky Internet Security is geschikt voor Windows, Mac en mobiele apparaten en is beschikbaar als softwarelicentie voor meerdere apparaten.

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security is speciaal ontworpen voor kleine ondernemingen zonder IT-specialist in dienst. Small Office Security beschermt de volledige IT-infrastructuur met een betaalbare en betrouwbare oplossing. Deze oplossing beschermt Windows en Mac computers en Android-apparaten tegen cybercriminelen, financiële fraude en dataverlies.

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device

Kaspersky Total Security Multi-Device beschermt meerdere apparaten tegen cybercriminelen, met een softwarelicentie. Kaspersky Total Security biedt een complete beveiliging. Zo beschermt Total Security, net als de Internet Security, gebruikers bij online winkelen, internetbankieren, social media gebruik en streamen. Daarnaast beschermt Total Security de privacy door wachtwoorden te beheren en bestanden en foto's te beveiligen. Een onderdeel van Total Security is Safe Kids: ouderlijk toezicht en extra functies om kinderen te beschermen op alle apparaten.

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Security for Android is dé beveiligingsoplossing voor ieder Android apparaat. De software beschermt Android apparaten tegen hackers, waarborgt de privacy en persoonlijke informatie. Kaspersky Security for Android zorgt er tevens voor dat online shopgedrag en betaalgegevens worden beschermd. De software scant Android apparaten op dreigingen en risico's die de prestaties van het apparaat kunnen verminderen en kan er tevens voor zorgen dat computers worden herstelt nadat deze geïnfecteerd is geraakt.

Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids

De veiligheid van kinderen waarborgen op het internet was nog nooit zo makkelijk. Kaspersky Safe Kids geeft de mogelijkheid om te bepalen wat een kind mag zien, houdt de tijd bij en blokkeert ‘18+ content’. Een GPS-tracker monitort de locatie van kinderen.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!