Start als DSD-reseller

Business License - ABBYY

ABBYY

ABBYY is een ontwikkelaar van software waarmee gebruikers ‘grafische’ bestanden om kunnen zetten naar tekst of anderszins bewerkbare bestanden zoals doorzoekbare PDF’s. Dit wordt ook wel ‘Optical Character Recognition’ of ‘OCR’ genoemd. Gebruikers kunnen dankzij ABBYY rechtstreeks van Scanners of Faxen bestanden door ABBYY laten verwerken tot volwaardige MS-office documenten.

 

Meer weten over ABBYY of direct inkopen?

ABBYY ESD Software

De technologie van ABBYY zorgt er voor dat de documentstructuur van grafische bestanden herkent wordt, waardoor de ingelezen bestanden kunnen worden omgezet naar een volwaardige Microsoft Word lay-out, met bijvoorbeeld voetteksten en paginanummers.

Software van meer dan merken

Uitgebreid advies en support van ons team

Automatisch 24/7 software verlengen

Diverse management tools voor recurring business

ABBY Screenshot Reader

ABBY Screenshot Reader

ABBYY Screenshot Reader creëert screenshots van afbeeldingen en tekst van geopende documenten, webpagina's, Flash-content en PDF's. De software van ABBYY maakt binnen enkele kliks een afbeelding van het scherm, waardoor gebruikers makkelijker informatie uit digitale documenten, emails of rapporten op kunnen slaan en hergebruiken. Meer dan 180 talen worden herkend door de software van ABBYY.

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader is een PDF-tool die het gemakkelijk maakt om papieren documenten en scans te digitaliseren met OCR. Bewerk, doorzoek, bescherm en deel PDF’s gemakkelijk en snel.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!