Start als DSD-reseller

Business License - Norton

Norton

Norton is het bekendste product van Symantec en een van de meest gebruikte antivirusprogramma’s. Norton antivirusbescherming biedt bedrijven en consumenten oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer, om hen te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun data.

 

Meer weten over Norton of direct inkopen?

Norton ESD Software

Norton Security biedt krachtige beveiligingssoftware voor iedere PC, Mac en smartphone. Norton Security beschermd tegen o.a. virussen, online bedreigingen, diefstal van persoonlijke gegevens en scams. Kies voor Norton Standard, Deluxe of Premium, geschikt voor Windows, Mac, Android en iOS.

Uitgebreid advies en support van ons team

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Norton Security

Norton Security

Met Norton Security is de PC of Mac van je klant beschermd tegen virussen, online bedreigingen, diefstal van persoonlijke gegevens en financiële scams. Daarbij beschermt Norton Security ook mobiele apparaten tegen ongewenste toegang en virussen. Norton Security (Standard, Deluxe en Premium) is verkrijgbaar als licentie voor 1, 3, 5 en 10 jaar en geschikt voor zowel PC, Mac als mobiele apparaten.

Lees meer
Norton 360

Norton 360

Norton 360 software bevat antivirus- en malwarebescherming, cloud backup, een slimme firewall, wachtwoordbeheer, Secure VPN, SafeCam en de 100% Virus Protection Promise. Norton 360 Deluxe en Premium bevatten daarnaast ook de functie ouderlijk toezicht.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!