Start als DSD-reseller

Business License - G DATA

G DATA

G DATA is een pionier op het gebied van IT-beveiliging. Als een van de eerste bedrijven ter wereld kwam het op de markt met antivirussoftware. Naast de standaard beveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware, bieden de oplossingen van G DATA extra zekerheid, bijvoorbeeld door het maken van backups van persoonlijke gegevens of de mogelijkheid om het internetgebruik van kinderen te beperken door middel van de kinderbeveiliging.

 

Meer weten over G DATA of direct inkopen?

G DATA ESD Software

De software oplossingen van G DATA zijn sinds jaar en dag bekend en worden gewaardeerd door zowel consumenten als bedrijven.

Software van meer dan 20 merken

Uitgebreid advies en support van ons team

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

G DATA AntiVirus

G DATA AntiVirus

De Antivirus software van G DATA beschermt de PC van je klant tegen cybercriminelen en beschermd persoonlijke gegevens bij het doen van online aankopen en internetbankieren. G DATA Antivirus werkt op de achtergrond van de PC, waardoor de snelheid van de PC vrijwel gelijk blijft. Daarnaast herkennen de G DATA Next-Generation Technologieën al aan het gedrag van programma's of ze een aanval plannen.

Lees meer
G DATA Internet Security

G DATA Internet Security

De Internet Security software van G DATA combineert de sterkste antivirus technologieën in één oplossing, voor de beste bescherming op het internet. Met G DATA Internet Security kunnen je klanten onbezorgt surfen, internetbankieren en online shoppen. Tevens worden verdachte e-mails, zoals reclame- en phishingmails geblokkeert, een firewall controleert alle inkomende en uitgaande verbindingen en anti-ransomware zorgt ervoor dat criminelen bestanden niet kunnen versleutelen.

Lees meer
G DATA Total Security

G DATA Total Security

G DATA Total Security is gemaakt om de beste bescherming op het internet te bieden: een totaalpakket voor maximale veiligheid. Naast de standaard beveiliging tegen virussen, spyware, phishing en andere malware is je klant met G DATA Total Security ook optimaal beschermd tegen ransomware. De Anti-ransomware-technologie beschermt de gebruiker tegen criminelen die foto's, documenten en persoonlijke gegevens versleutelen. Tevens verzorgt G DATA Total Security een automatische backup en kan de gebruiker zorgeloos internetbankieren en online shoppen.

Lees meer
G DATA Antivirus for Android

G DATA Antivirus for Android

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Gezien deze apparaten steeds belangrijker worden, groeit ook het belang van een goede beveiliging. G DATA Internet Security for Android beschermt smartphones en tablets net zo grondig als PC's. Daarnaast biedt de software tools om verloren smartphones terug te vinden of de (persoonlijke) gegevens op afstand te verwijderen, om deze zo te beschermen tegen onbevoegde toegang.

G DATA AntiVirus Business

G DATA AntiVirus Business

De Antivirus software voor bedrijven van G DATA is een effectieve en vooruitstrevende manier om een onderneming digitaal te beveiligen tegen ransomware, virussen en meer. Dit licentieprogramma beschikt over de nieuwste technologieën, zoals DeepRay, om risico’s uit te sluiten. Het dashboard van G Data AntiVirus Business is praktisch ingericht en biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en rapportagetools. De AntiVirus Business oplossing van G DATA biedt ook uitbreidingen met MailSecurity en Backup.

Lees meer
G DATA Client Security Business

G DATA Client Security Business

G DATA Client Security Business is een effectieve en vooruitstrevende manier om een onderneming digitaal te beveiligen tegen ransomware, virussen en meer. Dit licentieprogramma beschikt over de nieuwste technologieën, zoals DeepRay, waarmee risico’s voor bedrijven worden uitgesloten en een firewall wordt opgezet. Tevens biedt de software een anti-spam check voor de inbox. Het dashboard is praktisch ingericht en biedt diverse inrichtingsmogelijkheden en rapportagetools. De Client Security Business software van G DATA biedt ook uitbreidingen met MailSecurity en Backup.

Lees meer
G DATA Endpoint Protection Business

G DATA Endpoint Protection Business

G DATA Endpoint Protection Business is een volledig softwarepakket dat bedrijven digitaal beschermt op het gebied van virussen, ransomware en meer. Dit licentieprogramma van G DATA beschikt over de nieuwste technologieën, zoals DeepRay, om risico’s uit te sluiten. Tevens biedt de software een anti-spam check voor de inbox. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om nieuwe devices te controleren, de content en websites die worden bezocht te monitoren en mogelijkheden om websites en applicaties standaard te blokkeren. De Endpoint Protection Business software van G DATA biedt ook uitbreidingen met MailSecurity en Backup.

Lees meer
G DATA Antivirus For Mac

G DATA Antivirus For Mac

G DATA Antivirus for Mac beschermt Mac apparaten 24 uur per dag. Hierdoor geef je malware geen kans, is de Mac beschermt tegen risicovolle links en kan er ieder moment een virusscan worden uitgevoerd die de Mac scant op malware. De software van G DATA blokkeert tevens neppe en malafide websites en plaatst verdachte documenten direct in quarantaine.

G DATA Security Awareness Training

G DATA Security Awareness Training

Het online leerplatform van G DATA, G DATA Security Awareness Training, traint werknemers op cyberbewustzijn en het ontwikkelen van gewenst gedrag om juist te handelen bij mogelijke cyberdreigingen.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!