Start als DSD-reseller

Microsoft Windows Business and Cloud Solutions

Microsoft Windows

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone. De eerste versie werd door Microsoft in 1985 gelanceerd en Windows domineert sinds de introductie van Windows 95 de markt van personal computers.

Windows 365 Cloud PC

Windows 365 Cloud PC

Windows 365 Cloud PC is een cloudoplossing ontworpen voor het hybride bedrijfsleven. De Cloud PC maakt werken op afstand of op een flexplek eenvoudig, doordat je overal toegang hebt tot jouw cloud werkplek en data.

Lees meer
Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 10

Windows 10 is de opvolger van het welbekende besturingssysteem Windows 8. Windows 10 bestaat uit een combinatie van de voordelen van Windows 8 en Windows 7. Microsoft Windows 10 is beschikbaar in de volgende versies: Home, Pro en Enterprise. De Home-versie is het meest geschikt voor de consument, waarbij de Pro- en Enterprise-versies zijn uitgebreid met speciale functies voor professionals en bedrijven.

Lees meer
Microsoft Windows 11

Microsoft Windows 11

Windows 11 is een Windows NT-besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft. Het werd aangekondigd op 24 juni 2021 en beschikbaar gesteld op 5 oktober 2021. De overstap van Windows 10 is gratis.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!