Start als DSD-reseller

Software - Microsoft Windows

Microsoft Windows

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone. De eerste versie werd door Microsoft in 1985 gelanceerd en Windows domineert sinds de introductie van Windows 95 de markt van personal computers.

Microsoft Windows ESD Software

Microsoft Windows is wereldwijd bekend dankzij het krachtige en betrouwbare besturingssysteem, dat vaak al geïnstalleerd staat op de meeste laptops, tablets en computers. Momenteel is Windows 10 het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

Automatisch 24/7 software verlengen

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 10

Windows 10 is de opvolger van het welbekende besturingssysteem Windows 8. Windows 10 bestaat uit een combinatie van de voordelen van Windows 8 en Windows 7. Microsoft Windows 10 is beschikbaar in de volgende versies: Home, Pro en Enterprise. De Home-versie is het meest geschikt voor de consument, waarbij de Pro- en Enterprise-versies zijn uitgebreid met speciale functies voor professionals en bedrijven.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!