Start als DSD-reseller

Cloud Service - Teamleader

Teamleader

Teamleader brengt CRM, projectmanagement en facturatie samen in een intuïtieve software-oplossing, waarmee teams gemakkelijk en slim kunnen samenwerken. Teamleader wisselt data uit met 200+ apps en tools (in-app ondersteuning). Zo kunnen gebruikers blijven werken met hun favoriete apps en tegelijkertijd de voordelen plukken van de koppeling met Teamleader.

 

Meer weten over Teamleader of direct inkopen?

Teamleader Cloud Services

Teamleader maakt het werk makkelijker! Van het eerste klantcontact tot de betaalde factuur: met Teamleader werken gebruikers efficiënt en overzichtelijk, alleen of met een team, van begin tot eind. Voor een vast bedrag per maand kan er gebruik worden gemaakt van alle Teamleader functionaliteiten.

24/7 services inkopen, activeren én beheren

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

Sales en technische support door onze specialisten

Cloud services van meer dan 20 merken

Teamleader Focus

Teamleader Focus

Teamleader laat ieder bedrijf efficiënter draaien op 5 vlakken: klantrelaties, verkoop, facturatie, projectmanagement en support. Teamleader zorgt voor een overzichtelijk CRM-systeem, waarmee gebruikers de database eenvoudiger beheren en elke klant perfect kan worden opgevolgd. Van het eerste klantcontact tot lang na de verkoop. Daarbij vereenvoudigt Teamleader ook de facturatie, administratie en het projectmanagement.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!