Start als DSD-reseller

Hoe DSD beginnende en bestaande MSP’s helpt?

Hoe DSD beginnende en bestaande MSP’s helpt?

Vanwege de toenemende complexiteit van IT komen eindgebruikers steeds vaker uit bij een MSP (Managed Service Provider). Een IT-dienstverlener die hen een complete digitale werkplek, ook wel modern workplace genoemd, kan leveren en deze werkplekken ook proactief kan beheren en monitoren.

Door deze verandering in de IT-markt maken steeds meer traditionele IT-resellers de transitie van break-fix businessmodel naar MSP-businessmodel, om zich zo steeds meer te kunnen richten op een maandelijkse dienstverlening. Maar hoe maak je die transitie?
 

Hoe helpt DSD de traditionele IT-reseller bij de transitie naar Managed Service Provider?

Naast dat onze IT-partners gebruik maken van het DSD-platform, gevuld met een zorgvuldig samengesteld aanbod, bieden wij hen ook diverse services om te ondersteunen met advies, support en training. Met onze drie pijlers: platform, aanbod en advies, bedienen wij zowel de allergrootste als de startende MSP. Maar belangrijker nog: met deze drie pijlers helpen wij de traditionele IT-reseller de eerste stappen te maken in de transitie naar MSP.
 

Van break-fix naar een maandelijkse dienstverlening

Download ons e-book en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij de transitie naar Managed Service Provider of hoe wij jou kunnen ondersteunen met jouw MSP-activiteiten.

Download e-book - Hoe DSD jou helpt bij de transitie naar MSP

In dit e-book delen wij hoe DSD de traditionele IT-reseller en beginnende MSP helpen bij de transitie naar MSP.

 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!