Start als DSD-reseller

De voordelen van een all-in-one backup & security oplossing?

De voordelen van een all-in-one backup & security oplossing?

De hoeveelheid digitale, kritieke bedrijfsdata groeit snel en tegelijkertijd neemt het aantal steeds geavanceerder wordende cyberaanvallen toe. Zo is gedurende de COVID-19 pandemie cybercriminaliteit met 300% toegenomen! Om dataverlies te voorkomen is het van groot belang dat bedrijven zich goed beschermen met uitgebreide backup- en security-oplossingen. Bedrijven zien dit belang en investeren steeds meer in security-oplossingen. Het probleem zit hem echter in het aantal oplossingen: hoe meer verschillende oplossingen, hoe meer tijd en kennis het kost om deze te beheren en monitoren, zodat de oplossingen ook daadwerkelijk beschermen tegen cybercriminaliteit. Tijd en kennis waarover bedrijven vaak niet beschikken… Zo blijkt dat 69% van de bedrijven merkt dat IT-afdelingen momenteel meer tijd besteden aan het beheer dan aan het effectief verdedigen tegen bedreigingen.

Acronis heeft onlangs haar backup- en security-oplossingen samengevoegd in een all-in-one oplossing: Acronis Cyber Protect Cloud. Deze oplossing bevat alle backup- en security functies uit de voormalige twee oplossingen en voegt daar een management console aan toe, waar je met uitgebreide managementfuncties de oplossing voor al je eindklanten in één omgeving kunt beheren.

De voordelen van een all-in-one oplossing voor gebruiker en IT-dienstverlener?

De eenvoud van één oplossing, één agent en één console is een groot voordeel voor zowel klant als IT-dienstverlener, maar zeker niet het enige... In een whitepaper delen we alle belangrijkste voordelen van de all-in-one oplossing voor IT-dienstverleners en delen we alle unieke security-functies die de oplossing biedt voor gebruikers.

Download Whitepaper: De voordelen van een all-in-one backup & security oplossing?

In een whitepaper delen we alle belangrijkste voordelen van de all-in-one oplossing voor IT-dienstverleners en delen we alle unieke security-functies die de oplossing biedt voor gebruikers.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!