Start als DSD-reseller

Hoe jouw klanten efficiënter werken met work management software?

Hoe jouw klanten efficiënter werken met work management software?

Binnen iedere organisatie is het belangrijk om zo nu en dan een moment te vinden om even afstand te nemen, de werkprocessen kritisch te bekijken en in kaart te brengen hoe - en of - deze nog effectief zijn. Hoe loopt de communicatie met klanten? En de opvolging van leads? Kan de facturatie sneller of accurater? Hoe zit het met de werkdruk van werknemers en waar zitten obstakels in de workflow?

"Inefficiënties in werkprocessen kosten organisaties gemiddeld 20 tot 30% van hun jaarlijkse omzet." - Marktonderzoeksbureau IDC.

Als we het hebben over het verbeteren van werkprocessen, vormen slimme tools de ruggengraat van een organisatie. Een voorbeeld van zo een slimme tool is work management software. Deze tool vereenvoudigt het managen van de dagelijkse zaken, door CRM, projectmanagement en facturatie samen te voegen in één intuïtieve alles-in-een oplossing. Zo kunnen werknemers efficiënter werken en houden zij meer tijd over om te besteden aan belangrijker werk, zoals leads, klanten en projecten.

 

Efficiënter en slimmer werken: verkopen, factureren en organiseren...

Voor een optimale werking van work management software is meer nodig dan het samenvoegen van een CRM-systeem, facturatie-software en een project management tool. De 3 werkthema’s: verkopen, factureren en organiseren moeten namelijk volledig met elkaar integreren. Alleen als de data tussen die drie afdelingen op elkaar is afgestemd, kan een organisatie efficiënt werken.

 

Hoe werken mijn klanten dan efficiënter met work management software?

Dat vertellen we jou uitgebreid in ons whitepaper! We nemen je mee door de volgende onderwerpen:

  • Wat is work management software en wat zijn de voordelen voor jouw klanten?
  • Hoe optimaliseert de software de 3 werkthema’s: verkopen, factureren en organiseren.
  • Hoe kunnen je klanten efficiënter en slimmer (samen)werken door hun vertrouwde cloud apps te integreren met work management software?
  • De voordelen van work management software voor jou als reseller?

Download gratis!

 

Download Whitepaper - Hoe jouw klanten efficiënter werken met work management software?
 

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!