Start als DSD-reseller

DSD voegt tot 80% goedkopere Europese cloudopslag toe met Impossible Cloud

DSD voegt tot 80% goedkopere Europese cloudopslag toe met Impossible Cloud

Rosmalen, 15 september 2023 – DSD verbreedt haar cloud-aanbod in het DSD-platform met de betaalbare storage-oplossing van Impossible Cloud. Impossible Cloud bouwt en beheert een wereldwijd netwerk van datacenters, met als doel om organisaties betere cloud storage te bieden tegen een fractie van de kosten die bekende backup-providers vragen. Impossible Cloud is vanaf heden verkrijgbaar in het DSD-platform.

Cloud storage van Impossible Cloud is tot 80% voordeliger dan storage bij backup-providers. Het is hierdoor veel aantrekkelijker om volledige backups van de werkomgeving van jouw klanten te maken, in plaats van enkel de datawijzigingen zoals veel backup-oplossingen doen. Zo bied jij je klanten een snellere hersteltijd (RTO) en dus een betere service! De recovery-oplossing hoeft tenslotte geen datawijzigingen bij elkaar te puzzelen om de meest recente versie te kunnen herstellen.

“Het is goed om te zien dat steeds meer van onze partners zich realiseren hoe belangrijk backups zijn voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Data-toename blijft echter een aanhoudende ontwikkeling, waardoor regelmatige backups voor velen met een kleiner budget niet houdbaar zijn door de hoge storage prijzen van backup-providers. Met Impossible Cloud bieden wij onze partners een betaalbaar alternatief voor data storage”, aldus Thijs van de Moosdijk, CEO bij DSD Europe.

100% integratie met bekende backup-providers

Impossible Cloud is perfect voor organisaties die hun grote hoeveelheid data momenteel opslaan bij een backup-provider, maar behoefte hebben aan een kostenefficiënte oplossing voor storage - zonder de krachtige en veilige backup & recovery-functionaliteiten te verliezen. Impossible Cloud heeft namelijk 100% integratie met diverse bekende backup-providers zoals Acronis en Veeam. Zo kunnen klanten die nu gebruikmaken van Acronis als backup-oplossing, met een aantal kliks Impossible Cloud activeren als storage locatie.

"Dit is een grote stap in de levering van onze cloud services aan Europese organisaties die op zoek zijn naar efficiënte, kostenbesparende cloudopslag, mét alle beveiligingsvoordelen die horen bij de nieuwste technologische ontwikkelingen", zegt Kai Wawrzinek, CEO en Co-Founder van Impossible Cloud. "DSD is een marktleider waarop meer dan 5.500 bedrijven vertrouwen. We kijken uit naar de samenwerking met DSD om cloudopslag te transformeren."

“Met Impossible Cloud voegen we een echte innovatie binnen cloud storage toe aan het DSD-platform, die zich onderscheidt door hogere snelheid en veiligheid, voor een lagere prijs dan de bekende backup-providers. Door de korte lijnen met Impossible Cloud kunnen we samen DSD-partners optimaal ondersteunen door middel van o.a. webinars en trainingen. Zo hosten we 4 oktober een introductiewebinar over Impossible Cloud voor onze partners”, aldus Stan Laurijssen, Sales Director bij DSD Europe.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!