Start als DSD-reseller

DSD voegt securityplatform van SecurityHive toe aan cloud-aanbod

DSD voegt securityplatform van SecurityHive toe aan cloud-aanbod

Rosmalen, 7 mei 2024 - DSD Europe verbreedt haar aanbod met de securityoplossingen van SecurityHive. Deze clouddienst biedt een eenvoudig en efficiënt security platform, met als doel om cybersecurity toegankelijk, toepasbaar en begrijpelijk te maken voor iedereen. SecurityHive is al een aantal jaren beschikbaar bij dochteronderneming CloudLand. Nu DSD en CloudLand zijn geïntegreerd hebben ook DSD-partners toegang tot SecurityHive.

Maximale eenvoud en relevantie binnen cybersecurity

SecurityHive, in 2017 opgericht in Nederland, streeft met hun oplossingen naar maximale eenvoud en relevantie binnen Cybersecurity en helpt bij het minimaliseren van risico's en schade van cyberincidenten. Met drie oplossingen - Vulnerability Management, DNS Guard en Honeypot – biedt SecurityHive uitgebreide bescherming van de digitale omgeving:

  • Met Vulnerability Management zijn kwetsbaarheden en Shadow-IT verleden tijd. De oplossing maakt het mogelijk om eenvoudig zwakke plekken in het netwerk te ontdekken en geeft vervolgens advies hoe deze kunnen worden verholpen.
  • DNS Guard blokkeert kwaadaardige verzoeken direct bij de bron, waardoor aanvallers het netwerk en de endpoints niet kunnen bereiken.
  • Honeypot zorgt ervoor dat een organisatie direct wordt gewaarschuwd als hackers infiltreren in het netwerk.

“SecurityHive is al lange tijd een vertrouwde naam in het CloudLand aanbod; een bedrijf van Nederlandse bodem met wereldwijde bescherming. Door de korte lijnen en ons nauwe contact kunnen we onze partners gezamenlijk ondersteunen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van webinars en trainingsdagen. Zo hosten we op 31 mei, in samenwerking met SecurityHive, een introductiewebinar over hun oplossingen voor onze DSD-partners”, aldus Lex Fabistas, CEO van DSD Europe.

“Het is goed nieuws dat, met de recente integratie van DSD en CloudLand, ook DSD-partners toegang hebben tot alle voordelen van het securityplatform. Een mooie toevoeging aan het DSD-securityportfolio, waar al onze partners nu de vruchten van kunnen plukken”, legt Lex uit.

“Cybersecurity kan al snel vrij complex en duur worden voor organisaties. Waar we voorheen al een hele fijne samenwerking met Cloudland hadden, zijn we blij dat SecurityHive nu ook beschikbaar is voor de partners van DSD,” aldus Peter Bin, Founder van SecurityHive. “We kijken uit naar de deelname aan het webinar op 31 mei en de interessante gesprekken die daaruit voortvloeien. We denken graag mee met zowel kleinere als grotere organisaties voor een passende oplossing”, vult Peter aan.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!