Start als DSD-reseller

DSD voegt de hot cloud storage-oplossingen van Wasabi Technologies toe aan cloud-aanbod.

DSD voegt de hot cloud storage-oplossingen van Wasabi Technologies toe aan cloud-aanbod.

Rosmalen, 9 april 2024 - DSD Europe verbreedt haar cloud-aanbod met de hot cloud storage-oplossingen van Wasabi Technologies. Deze dienst biedt een eenvoudige, one-size-fits-all cloudopslag-oplossing die goedkoper en sneller is in vergelijking met andere cloudopslag-diensten. Wasabi is al een aantal jaar beschikbaar bij dochteronderneming CloudLand. Nu DSD en CloudLand zijn geïntegreerd hebben ook DSD-partners toegang tot deze opslagdienst.

Eenvoudige, betaalbare, snelle en veilige cloudopslag

Met Wasabi hot cloud storage kunnen gebruikers tegen betaalbare kosten een onbeperkte hoeveelheid gegevens opslaan in een schaalbare cloud die met hun bedrijf meegroeit. Dit maakt het een perfecte oplossing voor MKB's en organisaties met voortdurend groeiende datasets. Wasabi hot cloud storage kost minder dan traditionele ‘koude’ opslagservices en is aanzienlijk sneller dan traditionele frequent-toegang cloudopslag-diensten. Met Wasabi wordt alle data gelijk behandeld en direct toegankelijk gemaakt, ongeacht of deze geclassificeerd worden als warm, koel of koud. Dit maakt Wasabi cloud storage een kostenefficiënte, duurzame en zeer beschikbare beveiligde cloudopslag zonder op tier gebaseerde responsvertragingen.

Naadloze applicatie-integratie

Wasabi biedt een S3-compatibele interface die werkt met opslagapplicaties, gateways en andere platforms, waardoor alle bestaande S3-opslagbeheerapplicaties en -tools naadloos kunnen worden geïntegreerd met Wasabi.

“Als langdurige partner van CloudLand, heeft Wasabi al geruime tijd een belangrijke rol gespeeld in het CloudLand-aanbod. Met de recente integratie van DSD en CloudLand hebben nu ook DSD-partners toegang tot deze krachtige en kosteneffectieve cloudopslag-oplossing. Wasabi's eenvoud, snelheid en betaalbaarheid maken het een waardevolle toevoeging voor bedrijven van elke omvang, en we zijn verheugd om deze innovatieve technologie beschikbaar te stellen aan ons uitgebreide partner-netwerk.”, aldus Lex Fabistas, CEO van CloudLand en DSD Europe.

“We kijken uit naar een verdere samenwerking met DSD Europe om organisaties te voorzien van hoogwaardige en kosteneffectieve cloud storage van Wasabi”, zegt Jon Howes, EMEA Vice President en General Manager van Wasabi Technologies. “Wasabi heeft een channel-first model in Europa en vertrouwt op de expertise van haar partners, zoals DSD, om Wasabi's best-in-class cloud storage te leveren aan gebruikers in de hele Benelux.”

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!