Start als DSD-reseller

DSD voegt Microsoft 365 Copilot toe aan platform

DSD voegt Microsoft 365 Copilot toe aan platform

Rosmalen, 19 januari 2024 - DSD-partners kunnen vanaf heden Copilot voor Microsoft 365 direct aankopen in het DSD-platform. Copilot was voorheen alleen toegankelijk voor een selecte groep grote zakelijke Microsoft-klanten. Nu is deze AI-assistent ook officieel gelanceerd voor MKB's en is de add-on vanaf 1 seat beschikbaar in het DSD-platform. Zo kunnen DSD-partners de productiviteit van al hun klanten, groot én klein, naar een hoger niveau tillen.

 

Copilot, de “ChatGPT voor Office”

Copilot is een geavanceerde AI-assistent die gebruikers helpt bij het uitvoeren van diverse taken. De dienst doet dit door middel van prompts (uitleg van wat gecreëerd moet worden) die de gebruiker invoert. Zo kan Copilot voor Microsoft 365 bijvoorbeeld:

  • Informatie zoeken op het web, in documenten of in e-mails
  • Vragen beantwoorden over uiteenlopende onderwerpen
  • Conversaties voeren in verschillende talen
  • Helpen met schrijven, herschrijven, verbeteren of optimaliseren van content
  • Afbeeldingen begrijpen en beschrijven
  • Fouten in conversaties herkennen en corrigeren
  • En meer…

 

Copilot voor de hele organisatie

Copilot versterkt niet alleen de individuele productiviteit, maar kan dit ook doen voor een hele organisatie. De functie ‘BusinessChat’ is ontworpen om de efficiëntie binnen de Microsoft 365-omgeving te verhogen binnen een organisatie. De tool doet dit door de kracht van geavanceerde taalmodellen en de Microsoft 365-apps met eigen data te combineren, zoals een agenda, e-mails en chats. Gebruikers kunnen BusinessChat instructies geven, zoals "Informeer mijn team over de laatste updates in onze productstrategie." BusinessChat zal vervolgens een samenvatting maken, gebaseerd op recente vergaderingen, e-mails en chatgesprekken van die dag, en creëert daarmee een statusupdate die met het team gedeeld kan worden.

“AI heeft de potentie om de manier waarop we werken aanzienlijk te verbeteren en werktijd met wel 25% te verkorten. Generatieve AI, zoals Microsoft 365 Copilot, is een uitkomst voor organisaties om alle expertise en creativiteit van medewerkers te benutten. Het neemt repetitieve taken en vaak saai werk uit handen, waardoor er meer ruimte en tijd ontstaat voor kernactiviteiten”, aldus Thijs van de Moosdijk, CEO bij DSD Europe. “We zijn verheugd dat Copilot nu ook beschikbaar is voor het MKB en we het kunnen aanbieden aan onze klanten”, vult Thijs aan.

 

Copilot is beschikbaar voor:

Naast het verlagen van het aantal seats, heeft Microsoft de eisen voor bestaande Microsoft 365-abonnementen versoepeld. Eindgebruikers kunnen nu toegang krijgen tot Copilot vanaf het niveau Business Standard. Copilot is beschikbaar voor Microsoft 365 Business Standard en Premium, Office 365 E3 en E5, Microsoft 365 E3 en E5-gebruikers als add-on SKU met een jaarlijkse upfront overeenkomst. Daarnaast is ook Microsoft Copilot Studio beschikbaar in het DSD-platform.

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!