Start als DSD-reseller

De voordelen van Kaspersky CBA voor jou en je klanten?

De voordelen van Kaspersky CBA voor jou en je klanten?

Kaspersky CBA biedt jou, maar ook je klanten, een unieke verlengservice! Jij deelt eenmalig een licentiesleutel voor installatie en activatie met je klanten. Deze zelfde licentiesleutel kan jaarlijks verlengd worden met een nieuwe periode, tegen een vaste licentieprijs. Zo hoeven je klanten na de eerste activatie nooit meer een nieuwe licentiecode te activeren om software te verlengen!

Het voordeel voor resellers is dat Kaspersky géén direct-marketing voert voor CBA-licenties en klanten dus alleen een verlengverzoek van de reseller ontvangen. Daarbij kunnen CBA-licenties niet met een ESD-licentie of bij een andere resellers verlengd worden. De klant komt dus altijd terug bij de reseller waar de CBA-licentie gekocht is. Zo heb jij met Kaspersky CBA gegarandeerd een hogere renewal rate!

Het verschil tussen Kaspersky ESD & Kaspersky CBA

In tegenstelling tot een ESD-licentie voor 1, 2 of 3 jaar is de looptijd bij Kaspersky CBA-licenties ongelimiteerd. Met Kaspersky CBA worden de licenties jaarlijks verlengd met slechts  een druk op de knop, zonder dat je klant elk jaar een nieuwe licentiecode dient in te voeren. Een Kaspersky CBA-licentie heeft een vaste licentieprijs en kan alleen verlengd worden bij de reseller waar de licentie is aangeschaft. Daarnaast ontvangt je klant geen meldingen vanuit Kaspersky, met voordelige acties om te verlengen. Jij bent de enige die de licentie van je klant verlengt, waardoor jij jouw klant ook behoudt.

Wat zijn de voordelen van Kaspersky CBA voor jou als reseller en voor de eindklant?

Wat zijn de grote voordelen en wat is het verschil met een normale ESD licentie? Wij leggen het je uit in onze gratis factsheet!

DOWNLOAD FACTSHEET

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!