Start als DSD-reseller

Acronis Cyber Protect Home Office

Acronis

Acronis

Acronis Cyber Protect Home Office

Bescherm de digitale wereld van je klant tegen cyberdreigingen met de unieke cybersecurityoplossing die een integratie van databescherming en cybersecurity in één biedt.

Gebruiksvriendelijke backup en antivirus

Acronis Cyber Protect Home Office beschermt alles: van foto’s, documenten, applicaties en systemen tot de apparaten waarop gewerkt wordt. Met een intuïtieve beheeromgeving, die toegankelijk is vanaf iedere locatie, kan Acronis Cyber Protect Home Office volledige bescherming bieden – of een gebruiker nu thuis werkt of op kantoor.

Efficiënte all-in-one bescherming

Acronis Cyber Protect Home Office combineert betrouwbare backup en geavanceerde anti-malware in één optimale oplossing. Zo neemt deze oplossing de kosten en complexiteit van het beheren van verschillende tools voor backup en security weg.

Beveiligt tegen alle cyberdreigingen

Acronis Cyber Protect Home Office houdt iedere dreiging die het digitale leven kan beïnvloeden op afstand. Problemen met de harde schijf, verloren en gestolen apparaten of de nieuwste cyberaanvallen – zelfs nog onbekende dreigingen worden door deze geavanceerde oplossing geïdentificeerd.

Snelle backup en herstel

  • Kies waar een backup van gemaakt moet worden - van volledige systemen tot individuele bestanden en sla ze op naar voorkeur: op de lokale schijf of in de Acronis Cloud
  • Met de snelle herstelmogelijkheden kunnen volledige systemen op dezelfde of op nieuwe hardware in slechts een paar klikken worden hersteld
  • De mogelijkheid om rechtstreeks cloud-to-cloud backups van Microsoft 365 accounts, inclusief Outlook mailbox en OneDrive, te maken.

Geavanceerde cybersecurity

  • Dankzij anti-malware, op basis van machine-intelligentie, worden aanvallen geblokkeerd in realtime - voordat malware, ransomware of cryptojackers schade kunnen aanrichten
  • Detecteert verborgen virussen die het mogelijk op systemen voorzien hebben, met flexibele antivirusscans
  • Beschermt waardevolle gegevens tijdens bijvoorbeeld online surfen of videobellen

Gemakkelijk beheer

  • Eenvoudige bescherming met één intuïtieve beheeromgeving
  • Bespaar tijd met de two-click installatie en set-and-forget it opties
  • Beveilig de gehele digitale wereld met deze geïntegreerde bescherming

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!