Start als DSD-reseller

Cloud Service - ThreadStone

ThreadStone Cyber Security is een onafhankelijk Nederlands bedrijf, dat zich toelegt op het veiliger maken van websites, internetgebruik en IT-netwerken van bedrijven. ThreadStone biedt de ThreadScan: een volledig geautomatiseerde scan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. De scan controleert wekelijks, maandelijks of elk kwartaal alle systemen en toepassingen, waarna een helder veiligheidsrapport gecreëerd wordt.

ThreadStone Cloud Services

De ThreadScan is een volledig geautomatiseerde scan die alle aan het internet gekoppelde apparaten en systemen op een snelle, praktische en betrouwbare manier scant op de kwaliteit van de beveiliging.

Cloud services van meer dan 20 merken

Sales en technische support door onze specialisten

Schaal aantal gebruikers omhoog en omlaag

Eenzelfde bestel en report methodiek voor alle services

ThreadScan Infra

ThreadScan Infra

Threadscan Infra richt zich op IT-infrastructuren. Periodiek wordt er een scan gemaakt van de externe infrastructuur. Zo scant de ThreadScan o.a. de FTP-, SSH-, web- en mailservers. Worden alle SSL-instellingen gecontroleerd, net zoals de wachtwoorden en het laatste internetgebruik. De online rapportage die daaruit volgt geeft uitgebreide risico aanduidingen en direct advies om tot oplossingen te komen.

ThreadScan Web

ThreadScan Web

Threadscan Web richt zich op websites. Periodiek wordt er een scan gemaakt van de website en het shared platform. Zo scant de ThreadScan o.a. de internetstandaarden, wachtwoorden en kan de scan een voorbereiding tot een PCI (Payment Card Industry) verzorgen. De online rapportage die daaruit volgt geeft een uitgebreide risico aanduiding en direct advies om tot oplossingen te komen.

ThreadScan Infra & Web

ThreadScan Infra & Web

Dit is het meest complete pakket en combineert de volledige pakketten van ThreadScan Infra en ThreadScan Web, speciaal voor dedicated webservers en portals. Deze scan is zowel gericht op websites op een shared platform als IT-infrastructuren.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!