Start als DSD-reseller

Upsell guide: Microsoft 365 Business Standard vs. Business Premium

Upsell guide: Microsoft 365 Business Standard vs. Business Premium

Waarom moeten jouw klanten upgraden naar een Premium abonnement?

Microsoft 365 Business is een van de meest gebruikte oplossingen voor de digitale werkplek door MKB’s. Deze cloud service biedt verschillende abonnementen, waaronder Microsoft 365 Business Standard en Microsoft 365 Business Premium. Maar waarin verschillen deze abonnementen precies..?

Microsoft 365 Business Standard vs. Microsoft 365 Business Premium

De belangrijkste verschillen tussen de abonnementen Business Standard en Business Premium liggen voornamelijk op het gebied van informatiebeveiliging en apparaatbeheer. Werkt jouw klant veel in de cloud? Dan is het van groot belang om bedrijfs- en persoonsgevoelige informatie zo goed mogelijk te beschermen. De oplossing biedt verschillende aspecten die de inzichtelijkheid en het beheer optimaliseren voor de IT-beheerder van een organisatie, zodat iedere gebruiker (ook op afstand) productief, efficiënt én veilig zijn werk kan doen. 

In een factsheet gaan we dieper in op de belangrijkste functionaliteiten die Microsoft 365 Business Premium biedt ten opzichte van Microsoft 365 Business Standard. Vervolgens maken we de USP’s van Business Premium inzichtelijk zodat jij succesvol kan upsellen en we benoemen de voordelen voor jouw klanten én jou als reseller.

DOWNLOAD FACTSHEET

 

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!