Start als DSD-reseller

Hoe waarborg je de NIS2-richtlijn met cybersecurity-trainingen?

Hoe waarborg je de NIS2-richtlijn met cybersecurity-trainingen?

Het blijft ons allemaal bezighouden; NIS2. Eerder deelden we al een stappenplan waarmee jij de werkomgeving van jouw klanten kan voorbereiden op de NIS2-richtlijn. Een belangrijk onderdeel dat hierin terugkomt is cybersecurity awareness van werknemers. In dit whitepaper gaan we dieper in op dit onderwerp!

NIS2-compliant met Security Awareness trainingen

Een van de belangrijkste vereisten van NIS2 is om werknemers passende training te geven over het bewustzijn van cyberbeveiliging. Deze training moet onderwerpen behandelen als het identificeren van en reageren op cyberdreigingen, het beschermen van gevoelige gegevens en het naleven van het cyberbeveiligingsbeleid en -procedures. Door te zorgen dat werknemers goed op de hoogte zijn van best practices op het gebied van cyberbeveiliging, kunnen organisaties het risico op cyberincidenten verkleinen en hun algehele beveiliging verbeteren.

In een whitepaper onderzoeken we de rol van security awareness-trainingen in het waarborgen van de NIS2-richtlijn. Wacht niet af tot een organisatie moet voldoen, maar onderneem al actie; de risico’s waaraan organisaties en systemen worden blootgesteld zijn nu immers ook aanwezig!

DOWNLOAD WHITEPAPER

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!