Start als DSD-reseller

Microsoft Office Business and Cloud Solutions

Microsoft Office

Microsoft Office is het kantoorsoftwarepakket dat wereldwijd door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt. Deze oplossing bevat de belangrijkste en bekendste programma’s: Word, PowerPoint, Excel en Outlook. Beschikbaar als software en cloud oplossing, voor zowel Windows, Mac, iOS en Android apparaten.

Microsoft 365 Cloud Services

Geef gebruikers de vrijheid om altijd en overal te kunnen werken met up-to-date Office programma’s en vanaf hun favoriete apparaat: computer, tablet of smartphone. Voor elk bedrijf is er een passende versie van Microsoft 365.

Uitgebreid advies en support van ons team

Uitgebreid aanbod van 20+ softwaremerken

Automatisch 24/7 software verlengen en inkopen

Diverse management tools voor recurring business

Microsoft 365

Microsoft 365

Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermt tegen externe dreigingen en eventuele datalekken.

Lees meer
Microsoft 365 Business Voice

Microsoft 365 Business Voice

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar via vaste telefoonlijn etc.

Lees meer

Office 365 Jaarlijks

Koop jaarlicenties van diverse Microsoft oplossingen: o.a. Office 365 Business, Microsoft Business 365 en Exchange Online.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Microsoft 365

Microsoft 365

​​​​​​​Een geïntegreerde oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Zo wordt ieder bedrijf beschermd tegen externe dreigingen en eventuele datalekken

Lees meer
Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2019

Gebruik alle producten van Microsoft Office, zoals Microsoft Word, Microsoft PowerPoint en Microsoft Excel en installeer snel en eenvoudig. Wanneer men gebruik wil maken van de nieuwste updates en producten dient een nieuwe licentie af moet worden gesloten. Microsoft Office is er in de 2016 en 2019 editie.

Lees meer
Office 365 Jaarlijks

Office 365 Jaarlijks

Met Office 365 Jaarlijks koop je jaarlicenties van Microsoft 365 Business (standard en Basic), Microsoft 365 Apps for Enterprise, Office 365 Business en Exchange Online Plan 1 en 2. Kies het aantal seats en bestel direct.

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!