Start als DSD-reseller

Software - BullGuard

BullGuard

De security oplossingen van BullGuard zijn bekroond vanwege de volledige bescherming die het biedt tegen virussen en andere bedreigingen. Bullguard houdt zich sinds 2002 bezig met het ontwikkelen van security software.

BullGuard ESD Software

Met BullGuard bescherm je eenvoudig het volledige digitale bestaan van je klant: van data tot identiteit. BullGuard richt zich uitsluitend op de consument en focust zich continu op hun wensen. Neem bijvoorbeeld de functies Kinderslot, Game Booster en de kwetsbaarheidsscan. BullGuard biedt krachtige gelaagde bescherming tegen alle typen virussen, malware, ransomware en andere online bedreigingen.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

Automatisch 24/7 software verlengen

Diverse management tools voor recurring business

BullGuard AntiVirus

BullGuard AntiVirus

BullGuard Antivirus biedt krachtige gelaagde bescherming tegen alle type malware, zoals phishing en Trojaanse paarden, maakt korte metten met ransomware en doet dit alles zonder de gebruiker te vertragen. BullGuard Antivirus is te gebruiken op Windows PC’s.

Lees meer
BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security

BullGuard Internet Security biedt een sterke meerlaagse bescherming voor alle apparaten. Zo gebruikt BullGuard Internet Security o.a. gedragsbedreigingsdetectie voor het voorkomen van infecties en zeroday-malware-aanvallen en blokkeert de software ransomware, om te voorkomen dat gegevens worden gewijzigd, verwijderd of versleuteld.

Lees meer
BullGuard IDentity Protection

BullGuard IDentity Protection

BullGuard Identity Protection beschermt de online identiteit en profielen van gebruikers en beveiligt alle apparaten en besturingssystemen om financiële fraude en identiteitsdiefstal te voorkomen. BullGuard Identity Protection is geschikt voor PC, smartphone en tablet.

Lees meer
Bullguard Small Office Security

Bullguard Small Office Security

BullGuard SOS is een beveiligingssysteem speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de behoeften en eisen van kleine bedrijven met maximaal 50 apparaten. Het SOS-systeem combineert op maat gemaakte online bescherming met een gebruiksvriendelijk beheerportal.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!