Start als DSD-reseller

Avast Software and Business Solutions

Avast

Avast bouwt aan een wereld waarin veiligheid en privacy toegankelijk is voor iedereen, waar en wanneer dan ook en ongeacht de verbinding die wordt gebruikt. Dankzij tientallen jaren aan ervaring heeft Avast een flinke naamsbekendheid opgebouwd over de gehele wereld. Wereldwijd maken miljoenen mensen en bedrijven gebruik van de antivirus oplossingen van Avast.

Avast ESD Software

Avast is een van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld. Bij Avast wordt technologie gebruikt om cyberaanvallen in realtime te bestrijden. Dankzij de oplossingen van Avast en de continue ontwikkelingen binnen het Tsjechische bedrijf gaat het voorop in de strijd tegen cyberaanvallen.

Software van meer dan 20 merken

Advies en support door onze softwarespecialisten

24/7 software inkopen, activeren en beheren

Automatisch software verlengen met de Renewal Tool

Avast Internet Security

Avast Internet Security

Avast Internet Security is de antivirus oplossing van Avast. Dit complete pakket bevat verschillende functies om PC’s te bescherming tegen malware, virussen en phishing. Avast Internet Security biedt tevens een handige functionaliteit voor gamers: de 'Do Not Disturb' modus. Hierdoor worden gebruikers tijdens het gamen niet gestoord bij minder urgente meldingen.

Avast Premier

Avast Premier

Avast Premier is het meest geavanceerde beveiligingspakket van Avast. Avast Premier beschermt PC's tegen de meest voorkomende bedreigingen op het internet. Avast Premier heeft als extra functies een webcam beveiliging en datavernietiger. Dit pakket biedt tevens een PC-opschoner, VPN en wachtwoordmanager.

Avast licentie software

Avast biedt twee 3 varianten licenties: Avast Business Antivirus, Antivirus Pro en Antivirus ProPlus. Kies vervolgens of je de licentie met of zonder Management Console wilt aanschaffen.

Divers aanbod licentieprogramma's

Office, Security en Backup & Recovery licenties verkrijgbaar

Met regelmaat uitbreiding van aanbod met nieuwe merken

Wij adviseren je graag en maken een passend voorstel

Avast Business Antivirus

Avast Business Antivirus

Geavanceerde bescherming voor uw dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Jouw eigen on·demand software store.

Start vandaag!